Folosim cookies exclusiv pentru a va asigura cea mai buna experienta in utilizarea sitului nostru. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate apăsând pe butonul "Află mai multe".

 • +40 728 840 309
 • +40 727 776 787
 • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pragmatic Coaching
Pragmatic Coaching

Ne facem planuri împreună în 2018!

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Îți mulțumim pentru cǎ ai fost alǎturi de noi în 2017 și te invitǎm sǎ parcurgem împreunǎ surprizele pe care ți le-am pregǎtit pentru 2018! Am realizat un calendar al programelor incluse in Scoala Pragmatic Coaching și al întâlnirilor lunare ale Clubului Pragmatic Coaching astfel încât sǎ ai acces imediat la ceea ce îți oferim în anul care urmeazǎ.

Pragmatic Coaching Club

Te așteaptǎ 12 intâlniri lunare în cadrul Clubului Pragmatic Coaching, întâlniri unde, așa cum te-am obișnuit, vom aplica unelte de coaching pragmatic și vom discuta diverse subiecte din spectrul coaching-ului executiv, coaching-ului de viațǎ și din coaching-ul tehnic. A devenit deja o obișnuințǎ sǎ aplicǎm coaching-ul în viața noastrǎ iar coaching-ul de grup din cadrul intâlnirilor este un pas de acțiune important pe care il poți face, pentru a descoperi o altǎ paradigmǎ privind modul în care îți poți îmbunǎtǎți vizibil și imediat atât relația cu tine însuți cât și relațiile personale și profesionale. Scopul cel mai important al clubului este sǎ îți ofere suport pentru a-ți urma, în sfârșit, propria cale. Iulia (Executive Coach), Ciprian (Technical Coach) și Bogdan (Life Coach), cât și membrii actuali ai clubului, te așteaptǎ sǎ parcurgeți împreunǎ un nou drum devenit accesibil datoritǎ lansǎrii acestui proiect inovator, la inceputul anului 2017, focusat pe acțiune și obiective.

Nu ești încǎ membru al clubului? Înscrie-te astǎzi și opteazǎ pentru unul din cele 3 tipuri de membership (free, standard sau professional)! În calitate de membru al clubului, beneficiezi direct de ofertele active de primǎvarǎ și toamnǎ  ale Scolii Pragmatic Coaching!

Completeazǎ formularul!


Pragmatic Coaching School

În anul 2018, Scoala Pragmatic Coaching își deschide porțile cu 4 programe de coaching cu beneficii directe pentru tine. Fiind primul an în care Scoala îți oferǎ atât programe în sesiunea de primǎvarǎ cât și în cea de toamnǎ, acestea vin la pachet cu o suitǎ de oferte de care poți beneficia imediat în baza contractelor semnate pânǎ cel tarziu pe 20 Februarie 2018.

Deoarece credem în rolul inestimabil pe care coaching-ul pragmatic, prin suport, provocare si motivare, îl poate avea, în viața oricǎruia dintre  noi, iatǎ o parte din beneficiile de care te poți bucura imediat pe toate planurile dacǎ urmezi programele Pragmatic Coaching School: 

 • Relații bazate pe autenticitate;
 • Un respect de sine crescut și implicit o putere personalǎ mai mare în alegerea propriei cǎi cǎtre succes;
 • Focus pe acțiune, forța motrice a fericirii noastre;
 • Asumarea nevoii de multidisciplinaritate, condiție esentialǎ pentru a performa;
 • Orientare pe prezent pentru crearea unui viitor mai bun, cu resurse trecute, prezente și viitoare;
 • Parteneriate puternice bazate pe competențǎ și loialitate;
 • Crearea unui echilibru astfel încât sǎ iei decizii optime;
 • Mai multǎ flexibilitate și adaptare pentru a obține mobilitate și crestere continuǎ;
 • Accesarea potențialului propriu pentru definirea propriei cǎi in viațǎ;
 • Însușirea întrebǎrilor puternice pentru a obține rǎspunsuri autentice, dincolo de aparențe;
 • Adaptarea la schimbare și la provocari în vederea maximizarii rezultatelor;
 • Stimularea propriei creativitǎți;
 • Deschiderea cǎtre co-creare prin partajarea liberǎ de idei cu ceilalț

 

Vino alǎturi de Pragmatic Coaching School pânǎ la data de 20 Februarie 2018 și beneficiezi în plus de urmǎtoarele oferte dedicate

      Sesiunea de primǎvarǎ

            Programul Executive Coaching Practitioner (Iulia Dobre-Trifan: Executive Coach - incepe in luna Martie 2018)

Înscrie-te și ocupǎ un loc la programul de primǎvarǎ Executive Coaching Practitioner , semneazǎ contractul pânǎ cel tarziu pe  20 Februarie 2018 și beneficiezi de o REDUCERE de 20%! Mai mult, primești GRATUIT acces în cadrul Clubului Pragmatic Coaching, beneficiind de un Abonament Professional pe durata întregului an 2018, cadou în valoare de 1.200 EUR!

De asemenea, îți oferim flexibilitate: poți opta sǎ parcurgi întregul program de 7 module sau poți opta pentru programul Executive Coaching Practitioner Foundation care include primele 4 module  iar BONUS din partea noastrǎ primești acces GRATUIT în cadrul Clubului Pragmatic Coaching pe durata a 6 luni, cadou în valoare de 600 EUR!

Pentru detalii suplimentare și pentru beneficiile directe ale acestui program, îți recomandǎm sǎ descarci broșura programelor  AICI sau sǎ ne contactezi la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numǎrul de telefon 0728.840.309.

Notǎ: Menționǎm faptul cǎ locurile sunt limitate (Mai sunt disponibile 5 locuri!). Scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a-ți rezerva un loc sau contacteazǎ-ne la numǎrul de telefon 0728.840.309!)

 

            Programul Life Coaching Bootcamp (Bogdan Grǎdinaru: Life Coach - incepe in luna Mai 2018 )

Înscrie-te și ocupǎ un loc la programul de primǎvarǎ  Life Coaching Bootcamp, semneazǎ contractul pânǎ cel tarziu pe 20 Februarie 2018 și beneficiezi de o REDUCERE de 10%Mai mult, primești GRATUIT acces în cadrul Clubului Pragmatic Coaching, beneficiind de un Abonament Standard pe durata intregului an 2018, cadou în valoare de 600 EUR!

Pentru detalii suplimentare și pentru beneficiile directe ale acestui program, îiți recomandǎm sǎ parcurgi broșura programelor  AICI sau sǎ ne contactezi la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numǎrul de telefon 0726.994.021.

Menționǎm faptul cǎ locurile sunt limitate (Mai sunt disponibile 5 locuri!). Scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a-ți rezerva un loc sau contacteazǎ-ne la numǎrul de telefon 0726.994.021!

 

      Sesiunea de toamnǎ

            Programul Life Coaching Practitioner (Bogdan Grǎdinaru: Life Coach - incepe in luna Septembrie 2018)

Înscrie-te impreunǎ cu un prieten și ocupǎ un loc la programul de toamna Life Coaching Practitioner , semneazǎ contractul pânǎ cel târziu pe 20 Februarie 2018 și beneficiezi de pachetul 1 + 1 = 1. Mai exact, beneficiezi de o REDUCERE de 50% dacǎ te înscrii în echipǎ! Acest cadou este în valoare de 1.688 EUR!

Pentru detalii suplimentare și pentru beneficiile directe ale acestui program, îți recomandǎm sǎ parcurgi broșura programelor  AICI sau sǎ ne contactezi la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numarul de telefon 0726.994.021.

Menționǎm faptul cǎ locurile sunt limitate (Mai sunt disponibile 8 locuri!). Scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a-ți rezerva un loc sau contacteazǎ-ne la numǎrul de telefon 0726.994.021!

  

           Programul Technical Coaching Bootcamp (Ciprian Dobre – Trifan: Technical Coach - incepe in luna Octombrie 2018)

Înscrie-te impreunǎ cu un prieten și ocupǎ un loc la programul de toamnǎ Technical Coaching Bootcamp, semneazǎ contractul pânǎ cel târziu pe 20 Februarie 2018 și beneficiezi de pachetul 1 + 1 = 1. Mai exact, beneficiezi de o REDUCERE de 50% dacǎ te înscrii în echipǎ! Acest cadou este în valoare de 700 EUR!

Pentru detalii suplimentare și pentru beneficiile directe ale acestui program, îți recomandǎm sǎ parcurgi broșura programelor  AICI sau sǎ ne contactezi la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numǎrul de telefon 0728.840.309.

Menționǎm faptul cǎ locurile sunt limitate (Mai sunt disponibile 8 locuri!). Scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a-ți rezerva un loc sau contacteazǎ-ne la numǎrul de telefon 0728.840.309!

 


 

Conecteazǎ-te cu noi și intrǎ în rețeaua de prieteni și parteneri ai Clubului si Scolii de Coaching Pragmatic!

Formular inscriere Club

Broșurǎ programe Pragmatic Coaching School

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0728.840.309

021.330.52.00

https://pragmaticcoaching.progsquad.ro© Support Software Quality Elit Consulting SRL. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal nr 25659. Sediu social: Aleea Barajul Lotru nr. 11, bl. M4A1, sc. A, et. 10, ap. 44, sector 3, București Capital social: 750 RON.