Folosim cookies exclusiv pentru a va asigura cea mai buna experienta in utilizarea sitului nostru. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate apăsând pe butonul "Află mai multe".

  • +40 728 840 309
  • +40 727 776 787
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Technical Master Coach

Curs avansat de specializare în coaching tehnic, dedicat coachilor practicanți, managerilor și liderilor tehnici care aplică, în mediul lor profesional, coaching tehnic.

Acest program de training ţi se potriveşte dacă...


01
Ai participat la un curs formal de coaching, ai experiență practică solidă în coaching și lucrezi în domeniul ingineriei software.
02
Vrei să te specializezi în coaching tehnic.
03
Ai participat deja la cursul Technical Coaching Practitioner și vrei să faci pasul către măiestrie în cariera ta de coaching.

Program Duration


12,5 zile + practică individuală

0 zile
de training
0 zile
practică de coaching (mix de activități de coaching de grup și individual, facilitate de un mentor-coach)
0 sesiuni de mentor-coaching
Sesiuni de mentoring individuale, cu un mentor coach, concentrate pe provocările tale.

Modules

0 sesiuni de coaching individuale
de desfășurat de tine cu colegii din compania ta sau membrii clubului.
0,5 zile
sesiune de mentor-coaching de închidere (partajezi cu grupul lecțiile învățate în timpul programului).

Pe parcursul a 12 luni

  • Lunile 1-6: Participi în fiecare lună la un modul de training de 1 zi și la ziua de practică de coaching aferentă. După fiecare modul te chemăm la o sesiune individuală de mentor coaching, unde vei lucra cu un mentor-coach la provocările tale specifice legate de modulul curent.
  • Lunile 1-11: În paralel cu trainingul și practica de coaching, vei avea de practicat, autonom, 20 de sesiuni de coaching executiv, cu colegi din compania ta sau cu membrii clubului de coaching pragmatic.
  • Luna 12: Participi la sesiunea de închidere de mentor coaching, unde partajezi cu grupul lecțiile învățate în timpul programului de training.

Beneficiile participării la Technical Master Coach


Participarea îţi garantează...

Cunoștințe practice de Coaching specializat

pe care le poți aplica direct cu orice coleg din compania ta și cu clienții de coaching.

Acces la mentor-coachi experimentați

la care poți apela pentru orice întrebare legată de practica ta de coaching precum și pentru orice provocare cu care te confrunți.

Creșterea tonusului individual

prin faptul că vei face parte dintr-o comunitate profesională provocatoare care te va motiva să devii un lider mai bun, un profesionist mai bun, un om mai bun.

Practica de Coaching

Zilele de practică de coaching incluse în toate programele școlii de coaching pragmatic, îți oferă contextul optim pentru a observa, aplica și deprinde experiențial abilități, atitudini și aptitudini de coaching, sub supravegherea unor mentor coachi experimentați.

Suport pentru practica autonomă

În cadrul școlii de coaching pragmatic, vei derula sesiuni de coaching, autonom, cu colegii din compania ta sau cu membrii clubului de coaching pragmatic. Subsecvent, vei primi sesiuni individuale de coaching cu un mentor coach, care te va asista cu provocările specifice cu care te confrunți în practicarea coachingului.

Comunitatea profesională de Coaching

Devii membru al unei comunități de specialiști cu abilități profesionale extensive și variate cu care ai cel puțin un interes comun: practica de coaching. Ai acces la o gamă largă de beneficii, inclusiv rapoarte profesionale de coaching, branding personal, networking de calitate precum și motivarea, provocarea și suportul mentor-coachilor noștri.

Te asigurăm de angajamentul nostru pentru calitatea serviciilor de coaching prin...

Mentor-coachi profesioniști

Mentor-coachii noștri sunt profesioniști recunoscuți, cu experiență de 10+ ani în organizații și proiecte unde au atins rezulate substanțiale prin aplicarea uneltelor, principiilor, tehnicilor și abordării de coaching, într-o varietate de domenii și contexte de business multiculturale.

Aliniere la standardele internaționale

Programele școlii de coaching pragmatic sunt aliniate cu principiile generale ale profesiei de coaching, așa cum sunt definite de IAPC&M (International Authority for Professional Coaching&Mentoring).

Opțiuni pentru orice nivel de carieră

Clubul de Coaching Pragmatic vă pune la dispoziție o varietate de acitivități de dezvoltare a practicii de coaching, fie ca și freelance coach, business coach, corporate coach, sau pur și simplu entuziast.

Vrei să afli mai mult?

Despre ProgSquad

Despre Pragmatic Coaching

Despre cariera ta în Coaching

Vizitează-ne

str. Rotundă, nr 10, bl Y2A, sc 2, et 10, ap 105, sector 3, București, România

 

Vrei să ţinem legătura?

Contactează-ne

+40.728.84.03.09
+40.727.77.67.87