Folosim cookies exclusiv pentru a va asigura cea mai buna experienta in utilizarea sitului nostru. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate apăsând pe butonul "Află mai multe".

  • +40 728 840 309
  • +40 727 776 787
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Şcoala de Coaching Pragmatic

Şcoala de Life Coaching Pragmatic

Primul pas
Life Coaching BootCamp


"Călătoria de o mie de mile începe cu un singur pas."

Confucius

Călătoria ta în life coaching începe prin punerea unor baze solide, prin a învăța principiile fundamentale ale coachingului, a descoperi ce este life coachingul și a experimenta ce fel de rezultate poți obține prin life coaching, în contextele tale specifice și direct aplicat pe provocările tale concrete.

Pasul doi
Life Coaching Practitioner

"Suntem ceea ce facem în mod repetat; prin urmare excelenţa nu este un act singular, ci un obicei."

Aristotel

Continui prin practică susținută de life coaching. Te vei antrena, vei explora, rezolvând pragmatic probleme provocatoare de life coaching, prin învățare experiențială și aplicarea "hands-on" a uneltelor, tehnicilor și conceptelor orientate pe soluție de primă clasă ale life coachingului pragmatic.

Pasul către măiestrie
Life Master Coach

"Niciodată un e prea târziu pentru a deveni ceea ce ai fi putut deveni."

George Eliot

După ce ai practicat deja o bună vreme, te apropii de măiestrie. Ești deja un life coach bun, ai văzut puterea life coachingului în prim plan, prin rezultatele pe care le-ai facilitat pentru oameni și sisteme. Acum te confrunți cu provocarea explorării unor noi orizonturi, depășirea limitelor anterior acceptate și maximizarea rezultatelor obținute prin life coaching pragmatic.

Şcoala de Coaching Tehnic Pragmatic

Primul pas
Technical Coaching Bootcamp


"Călătoria de o mie de mile începe cu un singur pas."

Confucius

Călătoria ta în coaching tehnic începe prin punerea unor baze solide, prin a învăța principiile fundamentale ale coachingului, a descoperi ce este coachingul tehnic și a experimenta ce fel de rezultate poți obține prin coaching tehnic, în contextele tale specifice și direct aplicat pe provocările tale concrete.

Pasul doi
Technical Coaching Practitioner

"Suntem ceea ce facem în mod repetat; prin urmare excelenţa nu este un act singular, ci un obicei."

Aristotel

Continui prin practică susținută de coaching tehnic. Te vei antrena, vei explora, rezolvând pragmatic probleme provocatoare de coaching tehnic, prin învățare experiențială și aplicarea "hands-on" a uneltelor, tehnicilor și conceptelor orientate pe soluție de primă clasă ale coachingului tehnic pragmatic.

Pasul către măiestrie
Technical Master Coach

"Niciodată un e prea târziu pentru a deveni ceea ce ai fi putut deveni."

George Eliot

După ce ai practicat deja o bună vreme, te apropii de măiestrie. Ești deja un coach tehnic bun, ai văzut puterea coachingului tehnic în prim plan, prin rezultatele pe care le-ai facilitat pentru oameni și sisteme. Acum te confrunți cu provocarea explorării unor noi orizonturi, depășirea limitelor anterior acceptate și maximizarea rezultatelor obținute prin coaching tehnic pragmatic.

Şcoala de Coaching Executiv Pragmatic

Primul pas
Executive Coaching Bootcamp


"Călătoria de o mie de mile începe cu un singur pas."

Confucius

Călătoria ta în coaching executiv începe prin punerea unor baze solide, prin a învăța principiile fundamentale ale coachingului, a descoperi ce este coachingul executiv și a experimenta ce fel de rezultate poți obține prin coaching executiv, în contextele tale specifice și direct aplicat pe provocările tale concrete.

Pasul doi
Executive Coaching Practitioner

"Suntem ceea ce facem în mod repetat; prin urmare excelenţa nu este un act singular, ci un obicei."

Aristotel

Continui prin practică susținută de coaching executiv. Te vei antrena, vei explora, rezolvând pragmatic probleme provocatoare de coaching executiv, prin învățare experiențială și aplicarea "hands-on" a uneltelor, tehnicilor și conceptelor orientate pe soluție de primă clasă ale coachingului executiv pragmatic.

Pasul către măiestrie
Executive Master Coach

"Niciodată un e prea târziu pentru a deveni ceea ce ai fi putut deveni."

George Eliot

După ce ai practicat deja o bună vreme, te apropii de măiestrie. Ești deja un coach executiv bun, ai văzut puterea coachingului executiv în prim plan, prin rezultatele pe care le-ai facilitat pentru oameni și sisteme. Acum te confrunți cu provocarea explorării unor noi orizonturi, depășirea limitelor anterior acceptate și maximizarea rezultatelor obținute prin coaching executiv pragmatic.

Ce spun participanţii despre Şcoala de Coaching Pragmatic


Andrei Ioan

Salut! Sunt Andrei, iar în viața de zi cu zi lucrez în IT. Am descoperit coachingul într-un moment în care nu știam exact ce vreau.  Nu știam cum sau dacă va funcționa dar ‘s-a întâmplat’ să mă aflu într-o situație asemănătoare cu cea discutată la prima intâlnire a clubului, așa că am aplicat practic metoda învățată atunci. Pentru mine acest lucru a avut un efect pozitiv și am decis să dedic mai mult timp coachingului.

Technical coaching bootcamp a reprezentat o provocare din toate punctele de vedere. Au fost 3 zile foarte intense de teorie, practică, discuții despre coaching și despre foarte multe alte subiecte. Este o experiență ‘life changing’ pe care o recomand.

Andrei Ioan Database Developer
Andrei Cristian

Mă numesc Andrei Cristian și sunt Business Analyst în cadrul ProgSquad. Sunt pasionat de sport, cărți și sunt mereu în căutare de noi provocări. Pentru mine, îmbinarea coaching-ului cu sfera de analiză de business reprezintă un mix bun întrucât ambele presupun lucrul cu oamenii și, pe alocuri, se completează reciproc.

Technical Coaching Bootcamp a fost o experiență excelentă. Am avut ocazia să învăț și să aprofundez lucruri interesante care mă ajută să performez în sfera de coaching tehnic. Conceptele care stau la baza coaching-ului tehnic au fost prezentate într-un mod profesionist și ușor de asimilat, astfel încât să fie însușite cât mai natural și rapid.

Per total, a fost o experiență interesantă și entuziasmantă prin care am reușit să dobândesc multe cunoștințe prețioase pe care le aplic în viața de zi cu zi, nu numai în sesiunile de coaching. Este o experiență pe care o recomand tuturor celor interesați de conceptul de coaching, dar și de dezvoltare personală în general.

Andrei Cristian Business Analyst

Beneficiile Şcolii de Coaching Pragmatic

Participarea îţi garantează...

Cunoștințe practice de Coaching specializat

pe care le poți aplica direct cu orice coleg din compania ta și cu clienții de coaching.

Acces la mentor-coachi experimentați

la care poți apela pentru orice întrebare legată de practica ta de coaching precum și pentru orice provocare cu care te confrunți.

Creșterea tonusului individual

prin faptul că vei face parte dintr-o comunitate profesională provocatoare care te va motiva să devii un lider mai bun, un profesionist mai bun, un om mai bun.

Practica de Coaching

Zilele de practică de coaching incluse în toate programele școlii de coaching pragmatic, îți oferă contextul optim pentru a observa, aplica și deprinde experiențial abilități, atitudini și aptitudini de coaching, sub supravegherea unor mentor coachi experimentați.

Suport pentru practica autonomă

În cadrul școlii de coaching pragmatic, vei derula sesiuni de coaching, autonom, cu colegii din compania ta sau cu membrii clubului de coaching pragmatic. Subsecvent, vei primi sesiuni individuale de coaching cu un mentor coach, care te va asista cu provocările specifice cu care te confrunți în practicarea coachingului.

Comunitatea profesională de Coaching

Devii membru al unei comunități de specialiști cu abilități profesionale extensive și variate cu care ai cel puțin un interes comun: practica de coaching. Ai acces la o gamă largă de beneficii, inclusiv rapoarte profesionale de coaching, branding personal, networking de calitate precum și motivarea, provocarea și suportul mentor-coachilor noștri.

Te asigurăm de angajamentul nostru pentru calitatea serviciilor de coaching prin...

Mentor-coachi profesioniști

Mentor-coachii noștri sunt profesioniști recunoscuți, cu experiență de 10+ ani în organizații și proiecte unde au atins rezulate substanțiale prin aplicarea uneltelor, principiilor, tehnicilor și abordării de coaching, într-o varietate de domenii și contexte de business multiculturale.

Aliniere la standardele internaționale

Programele școlii de coaching pragmatic sunt aliniate cu principiile generale ale profesiei de coaching, așa cum sunt definite de IAPC&M (International Authority for Professional Coaching&Mentoring).

Opțiuni pentru orice nivel de carieră

Clubul de Coaching Pragmatic vă pune la dispoziție o varietate de acitivități de dezvoltare a practicii de coaching, fie ca și freelance coach, business coach, corporate coach, sau pur și simplu entuziast.

Vizitează-ne

str. Rotundă, nr 10, bl Y2A, sc 2, et 10, ap 105, sector 3, București, România

 

Vrei să ţinem legătura?

Contactează-ne

+40.728.84.03.09
+40.727.77.67.87