Folosim cookies exclusiv pentru a va asigura cea mai buna experienta in utilizarea sitului nostru. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate apăsând pe butonul "Află mai multe".

  • +40 728 840 309
  • +40 727 776 787
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Technical Coaching Bootcamp

Singurul program de training de coaching tehnic specializat, intensiv, de scurtă durată, care oferă managerilor și liderilor tehnici oportunitatea unică de a testa eficiența aplicării coachingului în provocările lor zilnice.

Technical Coaching Bootcamp ţi se potriveşte dacă...


Profil Manager


01
Ești experimentat în management sau leadership formal sau informal, într-un domeniu puternic tehnologizat, și ești deschis către a descoperi noi moduri puternice de a maximiza rezultatele tale și ale echipelor tale.
02
Vrei să îți actualizezi sau îmbunătățești cunoștințele despre aspectele tehnice ale produselor sau serviciilor pe care le gestionezi pentru a putea evalua și decide între variate opțiuni tehnice și tehnologice disponibile.
03
Ai o agendă încărcată, ai practic foarte puțin timp la dispoziție, așa că preferi soluțiile de învățare rapidă, 80% practice,pe care le poți imediat aplica și transforma în rezultate vizibile.

Profil Inginer Software


01
Ai experiență în inginerie software, leadership tehnic (formal sau informal) și ești deschis către a descoperi noi și puternice moduri de a maximiza rezultatele obținute cu colegii tehnici precum și din negocierea și colaborarea cu managerii și oamenii de business.
02
Vrei să-ți extinzi cunoștințele cu abilități de negociere, obținerea angajamentului (buy-in) pentru soluțiile și viziunea ta tehnică asupra liniilor de produse, implicând oameni și echipe, atât tehnice cât și de business, care reprezintă stakeholderi pentru produsele la care lucrezi.
03
Ai o agendă încărcată, ai practic foarte puțin timp la dispoziție, așa că preferi soluțiile de învățare rapidă, 80% practice,pe care le poți imediat aplica și transforma în rezultate vizibile.

Structura şi durata programului de training

3,5 zile + practică individuală

0 zile
de training
0 zi
practică de coaching (mix de activități de coaching de grup și individual, facilitate de un mentor-coach)
0
sesiuni individuale de coaching (de desfășurat de tine cu colegii din compania ta sau membrii clubului)
01/2 zi
sesiune de mentor-coaching de închidere (partajează cu grupul lecțiile învățate în timpul programului)

Module Training

Beneficiile participării la Technical Coaching Bootcamp


Participarea îţi garantează...

Cunoștințe practice de Coaching specializat

pe care le poți aplica direct cu orice coleg din compania ta și cu clienții de coaching.

Acces la mentor-coachi experimentați

la care poți apela pentru orice întrebare legată de practica ta de coaching precum și pentru orice provocare cu care te confrunți.

Creșterea tonusului individual

prin faptul că vei face parte dintr-o comunitate profesională provocatoare care te va motiva să devii un lider mai bun, un profesionist mai bun, un om mai bun.

Practica de Coaching

Zilele de practică de coaching incluse în toate programele școlii de coaching pragmatic, îți oferă contextul optim pentru a observa, aplica și deprinde experiențial abilități, atitudini și aptitudini de coaching, sub supravegherea unor mentor coachi experimentați.

Suport pentru practica autonomă

În cadrul școlii de coaching pragmatic, vei derula sesiuni de coaching, autonom, cu colegii din compania ta sau cu membrii clubului de coaching pragmatic. Subsecvent, vei primi sesiuni individuale de coaching cu un mentor coach, care te va asista cu provocările specifice cu care te confrunți în practicarea coachingului.

Comunitatea profesională de Coaching

Devii membru al unei comunități de specialiști cu abilități profesionale extensive și variate cu care ai cel puțin un interes comun: practica de coaching. Ai acces la o gamă largă de beneficii, inclusiv rapoarte profesionale de coaching, branding personal, networking de calitate precum și motivarea, provocarea și suportul mentor-coachilor noștri.

Te asigurăm de angajamentul nostru pentru calitatea serviciilor de coaching prin...

Mentor-coachi profesioniști

Mentor-coachii noștri sunt profesioniști recunoscuți, cu experiență de 10+ ani în organizații și proiecte unde au atins rezulate substanțiale prin aplicarea uneltelor, principiilor, tehnicilor și abordării de coaching, într-o varietate de domenii și contexte de business multiculturale.

Aliniere la standardele internaționale

Programele școlii de coaching pragmatic sunt aliniate cu principiile generale ale profesiei de coaching, așa cum sunt definite de IAPC&M (International Authority for Professional Coaching&Mentoring).

Opțiuni pentru orice nivel de carieră

Clubul de Coaching Pragmatic vă pune la dispoziție o varietate de acitivități de dezvoltare a practicii de coaching, fie ca și freelance coach, business coach, corporate coach, sau pur și simplu entuziast.

Vrei să afli mai mult?

Despre ProgSquad

Despre Pragmatic Coaching

Despre cariera ta în Coaching

Vizitează-ne

str. Rotundă, nr 10, bl Y2A, sc 2, et 10, ap 105, sector 3, București, România

 

Vrei să ţinem legătura?

Contactează-ne

+40.728.84.03.09
+40.727.77.67.87