We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. For more information please read our privacy policy by pressing the "More" button.

  • +40 728 840 309
  • +40 727 776 787
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Events Calendar

Club Meeting
Thursday, 12. April 2018, 06:30pm - 09:30pm
Hits : 127
Contact This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

meetup

Într-o lume în care timpul nu mai are deloc răbdare cu oamenii și eficiența este calitatea primordială necesară pentru succes, societatea pare să se fi aliniat cu percepția că singurul mod de a ne îmbunătăți eficiența peste "limitările" noastre fizice deja atinse este prin a folosi tehnologia în toate aspectele vieții noastre.

De la shopping la socializare, găsirea sufletului pereche, orice latură a industriei și științei, fitness, călătorii, și aproape orice altă nevoie umană, toate sunt acum necesar și efectiv "enabled" de "transformarea digitală".

În această eră a rațiunii părem a fi găsit soluția universală a tuturor necesităților și dorințelor noastre în tehnologie. Cum avertizau și Eliade, Guenon și alți gânditori însă, ne îndepărtăm tot mai mult de sacrul primordial și părem să uităm tot mai mult că ceea ce ne definește ca ființe umane este echilibrul între rațiune și suflet, între sacru și profan.

Te invit să ni te alături la o nouă întâlnire a Pragmatic Coaching Club și să punem bazele conștientizării și restabilirii echilibrului.

Location Bohemia Tea House
© Support Software Quality Elit Consulting SRL. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal nr 25659. Sediu social: Aleea Barajul Lotru nr. 11, bl. M4A1, sc. A, et. 10, ap. 44, sector 3, București Capital social: 750 RON.