Folosim cookies exclusiv pentru a va asigura cea mai buna experienta in utilizarea sitului nostru. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate apăsând pe butonul "Află mai multe".

  • +40 728 840 309
  • +40 727 776 787
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Retrospectiva întâlnirii din 18 Ianuarie a clubului de coaching pragmatic
Retrospectiva întâlnirii din 18 Ianuarie a clubului de coaching pragmatic

Pragmatic Coaching Club – Retrospectiva întâlnirii din 18 Ianuarie

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Pragmatic Coaching Club – Retrospectiva întâlnirii din 18 Ianuarie

Întâlnirile lunare din cadrul Clubului de Pragmatic Coaching, incluse în cele două tipuri de abonamente, Standard sau Professional, ale Școlii de Pragmatic Coaching, au rolul de a te introduce în domeniul coaching-ului, prin exerciții și concepte de coaching pentru a te susține în obiectivul tău de dezvoltare personală și profesională. Tema întâlnirii de joi, 18 ianuarie, a fost “Viața ta printr-un motor de căutare”, temă de Coaching Tehnic Pragmatic. Descarcă de aici broșura și vezi aici calendarul, pentru a afla mai multe informații despre Școala și Clubul de Coaching Pragmatic.

Viața ta printr-un motor de căutare

Altfel spus, ca urmare a serii de coaching pragmatic, am descoperit împreună modul în care ne vedem noi, care considerăm noi că sunt cuvintele cheie care ne reprezintă și care la o accesare pe un motor de căutare ar avea ca rezultat o scurtă descriere a noastră, precum și modul în care ne văd ceilalți și care ar fi descrierea lor despre noi. E un exercițiu foarte bun de coaching pentru definirea brand-ului personal și pentru a ne da seama dacă imaginea pe care noi considerăm că o proiectam în exterior coincide cu imaginea percepută de oamenii cu care interacționăm. Atunci când apar neconcordanțe între cele două, este un bun moment pentru a face self-coaching și pentru a identifica ce anume din comportamentul nostru transmite un alt mesaj față de cel dorit de noi.


Ofertele și beneficiile Școlii Pragmatic Coaching

Înscrie-te până pe 20 februarie, pentru a beneficia de ofertele și beneficiile Școlii Pragmatic Coaching:

-           Pentru pachetul Executive Coaching Practitioner beneficiezi de 20% discount față de prețul de catalog și 1 an gratuit de abonament Professional (cadou în valoare de 1200Eur+TVA) pentru achiziția programului complet, adică toate cele 7 module (Managing objectives, Authentic Communication, Partnership, Values&Limiting Beliefs, Multiple Intelligences, Systems’ Coaching, Self-Coaching), sau 10% discount pentru achiziția parțială a programului Executive Coaching Practitioner Foundation, adică doar primele 4 module, plus 6 luni de abonament Professional. Durata programului Executive Coaching Practitioner este de 14.5 zile si se intinde pe 8 luni, în perioada martie-octombrie;

-           Pentru pachetul Life Coaching Bootcamp beneficiezi de 10% discount față de prețul de catalog și de un an gratuit de abonament Standard (cadou în valoare de 600Eur+TVA) și programul începe în luna mai (durata programului este de 3.5 zile);

-           Pentru pachetele din sesiunea de toamnă de  Life Coaching Practitioner (durata programului este de 10.5 zile si se intinde pe 7 luni) și Technical Coaching Bootcamp (durata programului este de 3.5 zile), dacă te înscrii împreună cu un prieten, primiți fiecare 50% discount pentru achiziția programului de coaching pragmatic. Programele din sesiunea de toamnă încep în luna septembrie.

Programele BootCamp sunt focusate pe self-coaching, în timp ce programele Practitioner care durează câteva luni, sunt pentru a face coaching cu alții (devii astfel coach practicant).

INSCRIE-TE astăzi pentru a beneficia de ofertele Școlii Pragmatic Coaching!

Ne întâlnim din nou joi, 15 februarie, la o nouă întâlnire de Coaching Pragmatic! Completează formularul și alătură-te clubului nostru!