Folosim cookies exclusiv pentru a va asigura cea mai buna experienta in utilizarea sitului nostru. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate apăsând pe butonul "Află mai multe".

  • +40 728 840 309
  • +40 727 776 787
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Calendar de evenimente

Club Meeting - Cine te întorci din vacanță?
Joi, 18. Iulie 2019, 06:30pm - 09:30pm
Hits : 831
Contact Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Iulie

Chiar, cine? Pentru mulți dintre noi, vacanța reprezintă un prilej de a ne relaxa, de a ne deconecta de la grijile și stresul pe care l-am acumulat de-a lungul lunilor de muncă. Dar oare înseamnă ea mai mult de atât? Poate că preferi să mergi în vacanță singur/ă sau îți place să mergi cu cei dragi, poate că îți dorești să explorezi cât mai multe locuri noi sau mai degrabă să ai parte de liniște și odihnă. Modul în care alegi să îți petreci vacanța, felul în care te bucuri de ea și ce anume valorizezi la finalul ei, te poate ajuta să înțelegi mai multe despre tine.

  • Pentru tine ce înseamnă vacanță?
  • Ce așteptări ai cu privire la ea?
  • În ce măsură te bucuri de zilele de concediu?
  • În ce fel te schimbă vacanța?

Te încurajăm să reflectezi la întrebările de mai sus și, dacă ți-am trezit curiozitatea și îți dorești să abordezi împreună cu noi această temă, te invităm să participi la următoarea noastră întâlnire, pe 18 iulie. Ciprian Dobre-Trifan te va ajuta să descoperi potențialul pe care îl are vacanța în dezvoltarea ta! Completează  formularul de înscriere și începe călătoria cunoașterii de sine, la Clubul de Coaching Pragmatic!

 

Echipa Pragmatic Coaching

Locatie Lente (Arcului 8) - Hartă: https://goo.gl/maps/qA7joPX9tLw