Folosim cookies exclusiv pentru a va asigura cea mai buna experienta in utilizarea sitului nostru. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate apăsând pe butonul "Află mai multe".

  • +40 728 840 309
  • +40 727 776 787
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Calendar de evenimente

Club Meeting - Cum supraviețuiești zilei de lucru?
Joi, 13. Iunie 2019, 06:30pm - 09:30pm
Hits : 612
Contact Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

people 3370833 960 720

Când spunem „supraviețuiești” ne referim la cum anume reușești să treci peste dificultățile inevitabile, de zi cu zi, de la locul tău de muncă? Inițial, acestea pot părea nesemnificative, însă după o vreme încep să capete proporții tot mai mari dacă nu sunt gestionate într-un mod sănătos. Avem nevoie de adevărate strategii pentru a depăși rutina jobului nostru, oboseala și stresul care apar după săptămâni intense de muncă. Poți începe printr-o practică ușoară de self-coaching - reflectează la întrebările noastre de mai jos și oferă-ți răspunsuri autentice:

  • Cum este pentru tine o zi de muncă?
  • Care sunt obiceiurile tale din timpul programului de lucru?
  • În ce măsură te ajută ele să lucrezi într-un mod sănătos?
  • Cum ai putea să îți optimizezi stilul de lucru astfel încât să muncești mai relaxat?

Da, suntem curioși să aflăm răspunsurile tale la aceste întrebări și să explorăm împreună posibile soluții pentru obstacolele pe care le întâmpinăm. Te așteptăm cu drag la Clubul de Coaching Pragmatic, pe 13 iunie. Completează  formularul de înscriere pentru a participa la această sesiune de coaching pragmatic de grup care va fi facilitată de colega noastră, Diana Munteanu - vei avea ocazia să iei parte la o experiență fascinantă de reflectare asupra propriilor obiceiuri!

 

Echipa Pragmatic Coaching

Locatie Lente (Arcului 8) - Hartă: https://goo.gl/maps/qA7joPX9tLw