Folosim cookies exclusiv pentru a va asigura cea mai buna experienta in utilizarea sitului nostru. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate apăsând pe butonul "Află mai multe".

  • +40 728 840 309
  • +40 727 776 787
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Calendar de evenimente

Club Meeting - Cum celebrezi reușita?
Joi, 20. Decembrie 2018, 06:30pm - 09:30pm
Hits : 334
Contact Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

hot chocolate 1068701 960 720

De obicei începem să ne gândim câte am vrea să facem anul viitor. Avem deja conturate în minte obiective, visăm la cum vom avea mai mult timp pentru noi, la cum vom face mai mult sport, de câte călătorii vom avea parte sau ce proiecte vom dezvolta. Ne gândim la toate astea și la multe altele fără să ne dăm seama ce am realizat deja. Poate părea nesemnificativ ceea ce am făcut până acum sau, dimpotrivă, poate fi ceva extraordinar de care am uitat repede și de care nu am apucat să ne bucurăm îndeajuns.

Noi credem că fiecare dintre noi a realizat lucruri importante care merită să fie exprimate, văzute și apreciate. Așa că, înainte să ne avântăm în anul următor, noi vă propunem să ne oprim pentru un moment și să ne apreciem succesele, de orice natură ar fi ele. Pentru început, suntem curioși:

  • Care sunt reușitele tale din acest an?
  • Ce înseamnă pentru tine a reuși?
  • Cum obișnuiești să îți serbezi realizările?
  • În ce măsură ți-ai asumat meritele pentru acestea?

La Clubul de Coaching Pragmatic, în data de 20 decembrie, vei avea ocazia să abordezi tema Reușitei împreună cu noi și cu ceilalți membri ai Clubului. Prin abordarea de pragmatic life coaching, Iulia Dobre-Trifan ne va ghida în a ne recunoaște realizările și în a le prețui. 

Dat fiind faptul că sărbătorile se apropie, vom urma ritualul Pragmatic Secret Santa și vom împărți cadouri între noi. Astfel, vă rugăm pe toți să aduceți un cadou simbolic în valoare de maximum 50 RON.

Pentru a participa la eveniment, vă invităm să completați formularul de înscriere.  

 

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Pragmatic Coaching

Locatie Chaya Tea House
© Support Software Quality Elit Consulting SRL. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal nr 25659. Sediu social: Aleea Barajul Lotru nr. 11, bl. M4A1, sc. A, et. 10, ap. 44, sector 3, București Capital social: 750 RON.