Folosim cookies exclusiv pentru a va asigura cea mai buna experienta in utilizarea sitului nostru. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate apăsând pe butonul "Află mai multe".

  • +40 728 840 309
  • +40 727 776 787
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pachete Achiever de Coaching Pragmatic

Pachete Achiever de Coaching Pragmatic

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

 

Te întâlnești zilnic cu provocări la tot pasul. Te gândești că nu ai cum să faci tot ceea ce îți propui. Fie că te afli la muncă sau acasă. Scopul este să îți îmbunătățești modul de viață, să îți depășești temerile și îngrijorările relativ la obstacolele cu care te confrunți. Mereu ai câte o idee pe care vrei să o pui în practică, dar parcă nu găsești energia sau timpul necesar. Mai tot timpul te ocupi de problemele altora și le neglijezi pe ale tale.  Ai vrea să faci și câteva lucruri pentru tine însă nu primești suportul necesar din exterior. Cei din jur sunt sceptici, îți zic că nu se poate, te îndeamnă să te liniștești.

Sunt multe opțiuni pe care le poți aplica pentru a-ți îndeplini propriile obiective. Își poți dezvolta un stil de viață în care să faci sport constant, să mergi cu plăcere la locul de muncă și să îți diversifici viața prin a descoperi noi provocări. Prin coaching pragmatic, ai șansa de a-ți alege unul dintre pachetele Achiever, acesta fiind un prim pas în atingerea obiectivelor pe care ți le propui.

doors 1613314 1920

Pachetul de coaching “Dezvoltă o viață activă fără efort”

Ai ceva probleme cu sănătatea. Te simți epuizat la finalul fiecărei zile în care mergi la muncă, folosești zilele de weekend pentru a te odihni. Vrei să practici un sport, vrei să te antrenezi regulat ca să te menții în formă. Însă te lovești de o multitudine de motive care te împiedică să treci la acțiune.

În primul rând nu ai timp, nu vezi cum ai putea integra în programul tău de zi cu zi o oră de sport. Când te întorci de la job ești deja obosit, nu prea mai chef de nimic, vrei să se termine ziua cât mai repede. E complicat să te ții de un program pentru a merge regulat la sala de sport. Nu ai nici motivația necesară de a te ține de o rutină care implică dezvoltarea unei vieți active.

De asemenea, te afli și în așteptarea unor ocazii pentru a te apuca de sport, fie vrei să mergi la sală la început de an, fie aștepți să se încălzească afară, fie aștepți să mergi cu un prieten care a promis că te va însoți și te bazezi pe el că se va ține de cuvânt.

Timpul trece și încă nu ai apucat să faci ceva relativ la subiect. Până la urmă este o problemă de voință. Mereu găsim timp pentru activitățile pe care ne dorim cu adevărat să le facem.

Prin provocarea “Dezvoltă o viață activă fără efort”, cu ajutorul unui coach, ai posibilitatea să îți definești un program de sport pe care să îl integrezi cu ușurință în rutina ta săptămânală. Numai prin derularea unor acțiuni specifice poți face ca lucrurile să se întâmple!

softball 372979 1920

Fă primul pas! Intră pe Pragmatic Coaching Shop și achiziționează pachetul “Dezvoltă o viață activă fără efort”!

Pachetul de coaching „Supraviețuiește în fiecare zi la lucru”

Job-ul ocupă o mare parte din timpul pe care îl avem la dispoziție în decursul vieții noastre. Profesia pe care o urmăm este importantă pentru noi întrucât ne oferă mai multe satisfacții precum apartenența la un grup, capacitatea de a construi ceva. Îți place job-ul tău, mergi cu plăcere la muncă și îți desfășori activitățile.

Îți faci treaba într-un mod profesionist, ești punctual și te ocupi mereu de responsabilitățile tale din proiecte. Probabil că mergi la locul de muncă și nu te simți apreciat de către colegi sau de către manageri.

Mediul în care îți desfășori activitatea nu este tocmai prietenos, nu se încurajează competiția constructivă, pozitivă. Oamenii urmăresc posturi superioare, măriri de salariu sau își caută un alt loc de muncă. Ai impresia că este necesar să supraviețuiești la muncă, ești mai mereu stresat, iar nivelul de energie este scăzut.

Având în vedere că schimbarea pornește de la noi, cu ajutorul provocării “Supraviețuiește în fiecare zi la lucru”, îți poți transforma zilele de la muncă. Creează-ți un spațiu de lucru potrivit cu nevoile tale, cu personalitatea ta și cu dorințele tale în materie efort. Acțiunea este cuvântul de ordine în ceea ce privește schimbările din viața noastră. Doar prin efort susținut, asumare personală și acțiuni concrete ne putem croi un destin care să și ne placă. Ar fi de preferat să mergem cu plăcere la locul de muncă, să învățăm constant, să ne dezvoltăm și să producem lucruri cu adevărat valoroase pentru noi și pentru job-ul nostru.

battle 1846807 1920

Începe acum! Intră pe Pragmatic Coaching Shop și achiziționează pachetul Achiever “Supraviețuiește în fiecare zi la lucru!”.

Pachetul de coaching „Pune-ți visul în practică”

Toți avem visuri la un moment dat. Începând din copilărie când ne doream să fim piloți de curse sau astronauți. Aveam impresia că cerul este limita, orice se putea face. În liceu visam să devenim doctori sau avocați, ne doream să avem cariere de prestigiu în domenii academice. În anii facultății ne-am intersectat cu mirajul start-up-urilor, al imperiilor construite din nimic. Însă vedeam doar finalul, doar laurii și aprecierile pe care le-am fi primit în cazul în care am fi reușit să ne ducem visul la bun sfârșit.

Până la urmă, orice vis rămâne la stadiul de vis fără muncă, pasiune și acțiuni concrete. Pragmatismul stă la baza împlinirii dorințelor pe care le avem. Este important să îți explorezi motivațiile reale înainte să te aventurezi într-o călătorie.

Poate îți dorești să mergi într-o vacanță de vis, însă nu ai avut timp să te ocupi de asta. Sau poate te-ai săturat să lucrezi într-o corporație și vrei să începi o afacere proprie, însă nu prea știi ce presupune asta, nu ești sigur de pașii concreți pe care ar trebui să îi urmezi pentru a deveni antreprenor.

Prin life coaching pragmatic, noi te provocăm să faci primii pași în călătoria ta, oricare ar fi, poate fi un obiectiv personal sau profesional. Este importantă parcurgerea pașilor intermediari.

Scopul acestor provocări de coaching de o lună este derularea unor acțiuni specifice, pragmatice, menite să ducă la îndeplinire obiectivele propuse. Au în vedere și obținerea unor rezultate rapide.

start 1414148 1920

Prin achiziționarea pachetului “Pune-ți visul în practică” vei fi făcut primul pas în definitivarea unor acțiuni concrete către visul tău.

Cum să începi?

curge întrebările de self-coaching de mai jos și trimite-mi răspunsurile la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

  • Ce înseamnă provocările pentru tine?
  • Cum abordezi provocările din viața ta?
  • În ce măsură îți atingi obiectivele pe care ți le propuPari?
  • Cum știi că obiectivele pe care ți le propui sunt măsurabile?
  • Ce anume înveți din provocările tale?

De asemenea, intră în Pragmatic Coaching Shop și din secțiunea Pachete Achiever alege provocarea care se potrivește cel mai bine pentru tine.

Prin parcurgerea provocărilor de coaching îți vei defini un mod de lucru personal pe care îl poți extinde și către alte zone de interes pe care le ai!